KAYSERİ / TOMARZA - Yavuz Selim İlkokulu

May

2 Ülke 11 şehir 11 öğretmen ... Deprem Gerçeğimiz Tedbir Her Şeyimiz Proje Çocuklarımız İstiklal Marşımızı Okuyor .

İyi seyirler

May

Deprem Gerçeğimiz Tedbir Her şeyimiz eTwinning Projemizin etkileşimli proje ürünlerine ulaşmak için linklerimize tıklayabilirsiniz.

Öğrencilerimizin tasarladıkları ebook deprem hikayemiz ve aylık ebook linklerimiz haberimizde.

Bizi takip etmek için Twinspace sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

May

Deprem Gerçeğimiz Tedbir Her Şeyimiz eTwinning Projemizin Mart ayı etkinlikleri çok verimli ve eğitici geçti. Etkinliklerimizi sizlere sunmak isteriz.

Nis

Okul Müdür Yardımcısı Şerife CANİBERK koordinatörlüğünde yürütülen eTwinning projesi kapsamında öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KURT'u ziyaret etti. Projenin etkinliklerinin ilçe geneline yayılması konusunda planlama ve görüşmeler yaptılar. Projemiz ilçe eTwinning projesi olma yolunda ilerliyor. Desteği sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkürler

Şbt

Okul müdür yardımcımız Şerife Canıberk'in ortaklarından biri olarak içinde yer aldığı ;  Azerbaycan, Italya, Sırbistan, Ispanya,Polonya, Romanya, Tunus ve Türkiye nin dahil olduğu proje başlıyor. 4-B sınıfı öğrencilerinin yer aldığı projede yaratıcı drama planları derslere entegre edilerek öğrencilerin anlamlı öğrenmeler elde etmesine katkıda bulunulacak. Aktif öğrenci katılımı ile öğrenciler web 2.0 araçlarınıda kullanmayı öğreniyorlar. Öğrenciler dolu dolu projede hem eğlenecekler, hem öğrenecekler hem de yabancı dil kullanma becerileri edinecekler. Projeye emek veren öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkürler.

Şbt

Okul müdür yardımcımız Şerife CANIBERK ve proje öğrencilerimizin yürüttüğü "Oyunla Eğlenir Oyunla Öğrenirim" eTwinning Projesi'nde Şubat Ayı etkinliklerimizden olan Mangala oyununun tanıtımı ve oynanışı ile ilgili, proje ortağı tüm okullardan öğrencilerimiz ile birlikte bir video hazırladık.

Ara

Projemiz kapsamında Afiş seçimi anketimiz başlamıştır. Linke tıklayıp oy kullanarak projemize destek olabilirsiniz.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Şerife CANIBERK proje ortağı olarak okulumuzda yürüttüğü '' Oyunla Eğlenir Oyunla Öğrenirim'' e-Twinning projesine katılan öğrencilerimiz ile bilgilendirme toplantısı yaptı. Projeye katılan öğrencilerimizin katıldığı toplantıda Şerife CANIBERK projenin kapsamını, projede yapılacak faaliyetleri ve proje süresinde öğrencilerimizle ve proje ortak öğrencilerimizin neler yapacağı konusunda görüşüldü.