KAYSERİ / TOMARZA - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

Adres
YAVUZSELİM MAH. YAVUZ SELİM CAD. YAVUZ SELIM ILKOKULU BLOK NO: 29 TOMARZA / KAYSERİ
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
SATRANÇ YILDIZLAR KAYSERİ ÜÇÜNCÜLÜĞÜ,ATLETİZM KAYSERİ ÜÇÜNCÜLÜĞÜ,MİNİKLERDE GÜREŞ ALANINDA KAYSERİ ÜÇÜNCÜLÜĞÜ YAĞ SATARIM BAL SATARIM OYUNUNDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ SES YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ VE DAHA BİR ÇOK BAŞARILAR KAZANILMIŞTIR.
09:00 - 14:25 Kısa gün 09:00 - 14:25 Uzun gün
BELEDİYE SERVİS ARAÇLARIYLA
TOMARZA İLÇE MERKEZİ
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP, İL MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI SATRANÇ VE DAMA KURSU MODEL UÇAK KURSU HALK OYUNLARI KURSU
EĞİTİCİ KORİDORLAR PROJESİ